Nationale Streekzoektocht Landelijke Gilden

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van vrijdag 24 juli tot woensdag 30 september 2020 van 09u00 tot 18u00.
PC Sint-Amandus - REIGERLOSTRAAT 10, 8730 BEERNEM
De Nationale Streekzoektocht van Landelijke Gilden trekt in 2020 naar West-Vlaanderen. Starten doe je aan het PC Sint-Amandus in Beernem. Je kan kiezen uit een autozoektocht van 36 km, een fietszoektocht van 38 km of een kinderzoektocht van 11 km.
Welkom in Landschapspark Bulskampveld
Mis geen enkel stukje
!

Van 1 juli tot 30 september 2020 trekt de Nationale Streekzoektocht van Landelijke Gilden doorheen het bosrijkste gebied van West-Vlaanderen. De startplaats ligt in Beernem. Van daaruit verkennen we ook de gemeenten Oostkamp, Wingene en Ruiselede en Landschapspark Bulskampveld.
In deze regio werden de onvruchtbare, woeste gronden uit het verleden ontgonnen voor landbouw en de minder vruchtbare werden bebost. De regio werd een aantrekkelijke plek voor de rijke bourgeoisie om er hun buitenverblijven te bouwen. Zo werd het gebied een typisch landschap van bossen, kastelen en dreven. Kom het ontdekken met de wagen, maar bij voorkeur met de fiets. Ook voor jonge gezinnen is een aangepast parcours voorzien, met eveneens een aantrekkelijke prijzenpot.
Meer informatie: streekzoektocht.be

Praktisch

Vertrek
PC Sint-Amandus, Beernem
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Aartrijke
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten